+31 38 303 0151 info@alerdinck.nl

Tegenover de havezate bevindt zich Park Alerdinck, een groepsaccommodatie, bestaande uit 3 gebouwen. Bestemd voor verschillende groepsgroottes. Voorheen beter bekend als de Voorde. De Bosuil is daar één van.

De Bosuil is en gezellige en ruime locatie achter de Schaapskooi. Met een ruime keuken en een mooie living en openslaande terrasdeuren, waar ook vergaderd kan worden. Voorzien van alle comfort, biedt deze locatie alle faciliteiten voor (meerdaagse) vergaderingen en groepsbijeenkomsten voor maximaal 15 personen. De privacy van een frisse, lichte kamer met een eigen douche en toilet wordt door de gasten zeer gewaardeerd. Door de exclusieve ligging geniet u veel privacy en daardoor de perfecte vergaderlocatie.

De 11 slaapkamers (15 bedden) van het Jachthuis bevinden zich onder hetzelfde dak als de vergaderruimtes. De gehele Bosuil staat exclusief tot uw beschikking. U hoeft de deur dus niet uit.

Wilt u met uw gezelschap zelf koken? Dan staat een professioneel ingerichte keuken tot uw beschikking. Vooraf kunnen wij zorgen dat de koelkasten gevuld zijn, zodat u zelf niet hoeft te bevoorraden. 

Uiteraard kunnen wij ook de volledige catering voor u verzorgen onder begeleiding van één van onze gastvrouwen

Havezate Den Alerdinck
Den Alerdinckweg 1
8055 PE Laag Zuthem – Zwolle
T. +31 38 303 0151
E. info(at)alerdinck.nl