06-555 555 44 info@alerdinck.nl

Catering

De culinaire verzorging staat bij ons hoog in het vaandel. Voor de zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen, huwelijken en andere feestelijke gelegenheden gaan we samen met u op zoek naar de juiste invulling.

We vinden het leuk om bij mooi weer de diverse onderdelen op een andere plek te houden en ook voor de vorm brengen we graag variatie aan. Naast de uitgeserveerde diners, kunt u kiezen voor een walking diner, of een sharing vorm. Of een combinatie van beide. Bekend is bij ons ondertusen de Bertollitafel: een mooi concept voor zowel de zakelijke- als ook de particuliere markt. Wat te denken van een mooi gedekte dinertafel in de boomgaard onder de appelbomen, met de wijnflessen op tafel?  Je waant je maar zo in Toscane…

Bij sommige partijen past een Amerikaanse BBQ beter of live cooking vanaf de Green-egg. Het kan allemaal. 

Voor de zakenlunches gaan we van eenvoudig naar zeer uitgebreid, eventueel met een warme snack rond 16.00 uur. Dat is altijd een welkome traktatie.

Kiest u er liever voor om selfsupporting te zijn? Dat kan heel goed in het Jachthuis, de Schaaapskooi en de Bosuil. Wij kunnen zelfs zorgen voor de bevoorrading.

Vanuit de geoutilleerde keukens, waar het ambacht hoogtij viert, zijn we van alle markten thuis.

Havezate Den Alerdinck
Den Alerdinckweg 1
8055 PE Laag Zuthem – Zwolle
T. 06-555-555-44
E. info@alerdinck.nl