+31 38 303 0151 info@alerdinck.nl

Evenementen

Gedurende het jaar vinden er verschillende grote evenementen plaats op Den Alerdinck. Door corona heeft dit uiteraard stilgelegen maar we verwachten de draad snel weer op te pakken. Wilt u een evenement organiseren? Als u contact met ons opneemt kijken we samen of dit in de agenda en het gedachtengoed van het landgoed past.

 

mei 2022

In mei verwelkomden we hoog bezoek! Prinses Beatrix opende de Gardenista als beschermvrouwe van de …

mei 2022

Gardenista is hét groenfestival in Nederland. Het 5-daagse festival biedt tuinontwerpers, bloemarrangeurs, hoveniers, kwekers, moestuinierders maar ook studenten, hobbyisten, kunstenaars en cateraars een podium waar ‘Leven in het Groen’ centraal staat. Ben je ín voor een dagje waar al jouw ‘groen’ zintuigen geprikkeld worden? Kom dan naar Gardenista van 25 tot en met 29 mei 2022. Voor meer informatie: kijk op Gardenista

juni 2022

Op woensdag 8 juni 2022 organiseert het Rode Kruis IJsselland de tweede editie van de ‘Rode Kruis Rijtour IJsselland’. Het wordt een unieke toertocht via een mooie route door het prachtige Overijssel en Twente. “De start en finish is bij Havezate Den Alerdinck” .

Voor meer informatie: kijk op

Rally mee voor het goede doel – Rode Kruis Rijtour IJsselland

Dit heeft de organisatie met de opbrengst van editie 2021 gedaan

  • 3 × AED (* 1660 = 4980) = 5000 euro
  • 6 × oefenpop = 2000 euro
  • 200 × EHBO-setje uit te delen bij workshops kinder-EHBO aan minima = 1000 euro
  • 1 × materiaalwagen voor nood- en evenementenhulp = 8000 euro
start rijtour rode kruis

april 2022

Op 4 april presenteert de schrijver Almar Otten, in samenwerking met de Readshop Heino, zijn nieuwste boek ‘Het Alerdinck Mysterie’, een psychologische thriller waarin de boeiende geschiedenis van Den Alerdinck een belangrijke rol speelt. Op het toppunt van de koude oorlog werden er op hoog niveau oost-west Conferenties georganiseerd op Den Alerdinck. De thriller werpt een onthullende blik op de ontwikkeling van Rusland in de afgelopen decennia en de rol die Den Alerdinck speelde. Het boek is verkrijgbaar via Readshop Heino, de website www.almarotten.nl en bol.com.

 

2021

In September heeft Mette ons een dag met een bezoek vereerd. Ze wilde graag een dag prinses zijn. Ik denk dat dit op Den Alerdinck zeker gelukt is en fijn dat we daar aan mee konden helpen. Make-a-Wish is een mooie organisatie die de allerliefste wensen vervult van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een ernstige soms, zelfs levensbedreigende ziekte.

make a wish

2021

In Oktober is de Alerdinckloop weer geweest. De runners vanuit omstreken konden verschillende parcours afleggen. Wederom een geslaagd evenement met hele mooie plaatjes met de dauw van de ochtend.

runners Laag Zuthem
Havezate Den Alerdinck
4.5
Gebaseerd op 440 beoordelingen
powered by Google
js_loader