+31 38 303 0151 info@alerdinck.nl

Evenementen

Gedurende het jaar vinden er verschillende grote evenementen plaats op Den Alerdinck. Wilt u een evenement organiseren? Als u contact met ons opneemt kijken we samen of dit in de agenda en het gedachtengoed van het landgoed past.

 

Mei 2024

Net als vorig jaar geven we weer een concert op het prachtige landgoed Den Alerdinck in Laag Zuthem. Op het programma muziek van Viardot, Piazzolla en Skoryk met prijswinnaars van het Britten Concours 2024.

Pinksterconcert op Den Alerdinck (hetbritten.nl)

Juni 2024

Ka(a)steel concert

16 juni 2024

Componisten en kazen hebben meer gemeen dan u op het eerste oog  zou denken. Het schijnt zo te zijn dat kazen anders gaan smaken door  muziek. Misschien klinkt de muziek ook wel anders met kaas?   Door kaas als rode draad door het programma te laten lopen, komen  we op een unieke en zeer gevarieerde combinatie van werken, die  anders niet snel naast elkaar te horen zijn. Met een strijkkwartet en  klarinet spelen we delen uit bekende klarinetkwintetten van Brahms  en Mozart, alsmede in kleinere bezettingen werken van o.a. Kortekaas,  Satie en Bononcini.

Kaarten bestellen:

Duur  60 minuten

Prijs  € 22,50 – € 25,00 1

www.glk.nl/agenda

Den Alerdinck:  www.ntk.nl

 

2023

In September heeft Mette ons een dag met een bezoek vereerd. Ze wilde graag een dag prinses zijn. Ik denk dat dit op Den Alerdinck zeker gelukt is en fijn dat we daar aan mee konden helpen. Make-a-Wish is een mooie organisatie die de allerliefste wensen vervult van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een ernstige soms, zelfs levensbedreigende ziekte.

make a wish

2023

In November is de Alerdinckloop weer geweest. De runners vanuit omstreken konden verschillende parcours afleggen. Wederom een geslaagd evenement met hele mooie plaatjes met de dauw van de ochtend.

runners Laag Zuthem
Havezate Den Alerdinck
4.5
Gebaseerd op 453 beoordelingen
powered by Google
js_loader