+31 38 303 0151 info@alerdinck.nl

Trouw op jullie droomlocatie

Voor de zesde keer op rij is Havezate Den Alerdinck door Top Trouwlocaties uitgeroepen tot beste trouw locatie van Overijssel. Zowel in 2018, 2019, 2020, 2021, 2022 en 2023, ontvingen wij deze prijs. Bovendien staan we in de top 10 van Nederland. Bij ons worden uw dromen over uw perfecte huwelijksdag werkelijkheid. Daar zetten wij ons voor in. Havezate Den Alerdinck is op uw huwelijksdag exclusief voor u beschikbaar. Bij mooi weer plannen we bij voorkeur alle onderdelen buiten, zoals de huwelijksvoltrekking, de toost en de taart en het diner in de sfeervolle boomgaard. Op de dag zelf kunt u al ’s morgens aankomen voor de kapper en de visagie in het bruidshuis Acacia. Zo kunt u maximaal ontspannen genieten van deze zeer speciale dag.

Wilt u weten wat er allemaal kan? Laat onderaan deze pagina uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Dat is alvast een stap naar jullie droomdag!

 

De mooiste plekjes

Wij willen u graag een geweldige dag bezorgen. De kracht van havezate Den Alerdinck zit in de talrijke mogelijkheden om voor u een onvergetelijke dag te organiseren voor uw huwelijksfeest. Dat doen wij onder andere door elk onderdeel van uw programma op een andere stijlvolle en verrassende plek op het landgoed te plannen.

Zo kan de huwelijksvoltrekking plaatsvinden op het eiland, achter bij de gracht, onder kastanjebomen, in de boomgaard of, bij minder mooi weer, in het Koetshuis. Hiernaast vindt u een impressie.

“Ha Carlijn!! 

Wat een ongelofelijk mooie dag!! We hebben zo erg genoten, zitten op dit moment nog na te genieten op Curaçao.. even er tussenuit samen. Wat hebben we daar top gezeten! Iedereen was vol lof over de dag en de hele entourage, al met al viel alles he-le-maal op z’n plek zoals we ook gedroomd hadden. 

Jullie bedankt voor alle hulp in de voorbereiding en op dé dag zelf, zo konden we ook écht genieten.” (groetjes van het toffe lieve leuke echtpaar)

De lekkerste gerechten

Op culinair gebied is bij ons vrijwel alles mogelijk. Wij werken samen met vaste veelzijdige cateraars. Naast uitgeserveerde diners, kunt u kiezen voor een walking -, of een sharing diner. Of een combinatie van beide. De Italiaanse diners worden vaak gekozen vanwege het informele karakter en de mooie presentatie. Wat te denken van een mooi gedekte dinertafel in de boomgaard onder de appelbomen, met de wijnflessen op tafel?  Je waant je maar zo in Toscane. Hiernaast geven wij u een impressie van de partijen, zoals we die in de afgelopen periode hebben georganiseerd.

Wij denken graag met je mee

Willen jullie graag alleen de mooie ceremonie voltrekken op Den Alerdinck. met de fotoshoot op deze schitterende locatie? Dan ben je van harte welkom. Willen jullie juist een huwelijk met alles erop en eraan? Van de ceremonie, de fotoshoot en de taart, tot en met overnachtingen voor alle gasten en een diner en misschien zelfs een spetterend feest? Ook dan ben je van harte welkom binnen onze slotgracht. Wij helpen je graag bij het ontdekken van de mogelijkheden rond jullie ideale huwelijksdag. Samen maken we een match die past bij jullie wensen én jullie budget.

Vul hieronder globaal in wat je al weet, en wij nemen zo snel mogelijk contact met jullie op. Tot snel!

Vrijblijvende informatie

  Arrangement/programma

      advies kies een doordeweekse dag in 2023 of een weekend in 2024 want de weekenden in 2023 zijn reeds vergeven.

  Havezate Den Alerdinck
  4.5
  Gebaseerd op 453 beoordelingen
  powered by Google
  js_loader