+31 38 303 0151 info@alerdinck.nl

Jachthuis

Recht tegenover de havezate bevindt zich het Jachthuis, één van de huizen van de groepsaccommodatie, voorheen een congrescentrum. Destijds bekend als de Voorde. Een ruim opgezette locatie, met veel licht in de grote lounge en een ruime vide. Voorzien van een grote eet/vergaderzaal en volledig uitgeruste keuken met alle comfort, biedt deze locatie alle faciliteiten voor (meerdaagse) vergaderingen en groepsbijeenkomsten. De privacy van een frisse, lichte kamer met een eigen douche en toilet wordt door de gasten zeer gewaardeerd. Met de diverse kleinere vergaderkamers een zeer geschikte vergader locatie.

De 28 slaapkamers (44 bedden) van het Jachthuis bevinden zich onder hetzelfde dak als de vergaderruimtes. Het gehele Jachthuis staat exclusief tot uw beschikking. U hoeft de deur dus niet uit. Wilt u met een kleiner gezelschap vergaderen en/of overnachten? Kiest u dan voor de Bosuil (achter de Schaapskooi).

Wilt u met uw gezelschap zelf koken? Dan staat een professioneel ingerichte keuken tot uw beschikking. Vooraf kunnen wij zorgen dat de koelkasten gevuld zijn, zodat u zelf niet hoeft te bevoorraden.

Uiteraard kunnen wij ook de volledige catering voor u verzorgen onder begeleiding van één van onze gastvrouwen.

Havezate Den Alerdinck
Den Alerdinckweg 1
8055 PE Laag Zuthem – Zwolle
T. +31 38 303 0151
E. info(at)alerdinck.nl