+31 38 303 0151 info@alerdinck.nl

Gardenista 2021

AFGELAST

‘Leef in het Groen’
Gardenista is hét groenfestival in Nederland dat in 2019 voor de eerste keer succesvol werd georganiseerd en enthousiast is ontvangen door een breed publiek. Met maar liefst 15.000 bezoekers was het festival in één klap toonaangevend. Dit jaar ben je van harte welkom van 22 t/m 26 september op onze historische buitenplaats. Als thema voor de tweede editie van het festival is gekozen voor ‘Leef in het Groen’; het goede en gezonde gevoel dat groen kan geven. Bezoekers – oud én jong – gaan dit ervaren in een totale groenbeleving; tuinieren, watermanagement, biodiversiteit en duurzaamheid. Het is een festival voor de groen-expert maar ook voor gezinnen, want naast een aantrekkelijk aanbod van gereedschap, beplanting en aankleding, is er ook voldoende vertier, van workshops tot lezingen, van een heerlijk biologisch hapje en drankje tot het luisteren naar muziek. Er zijn maar liefst 4 competities (bloemschikken, showtuinen, postzegeltuintje en kwekerscompetitie) en daarnaast zijn er ontdekkingstochten, pop-up theatertjes en misschien wel een heuse ‘silent-disco’ tour op het terrein. Daarmee gaat het festival een stapje verder dan tuinen en bloemen. Ben je een groenliefhebber? Dan mag je dit festival niet missen….. Benieuwd naar het festival? Of ben je nieuwsgierig naar de competities voor deelname? Neem een kijkje op www.gardenista.nl .

Gardenista en Den Alerdinck
Wij zijn trots en verheugd om voor deze tweede editie gastheer te zijn van dit spraakmakende en kleurrijke festival. Ons landgoed biedt fantastische mogelijkheden voor een groenfestival waarbij alle zintuigen geprikkeld worden. En biedt uiteraard voldoende ruimte om de Covid-19 RIVM richtlijnen te hanteren. In de komende maanden krijgt het festival dan ook langzaam maar zeker kleur en wordt Den Alerdinck ingericht voor de tweede editie van Gardenista. Als je je hier aanmeldt voor de Gardenista Nieuwsbrief word je op regelmatige basis op de hoogte gebracht van de ontwikkelingen van het festival.

Tickets kopen kan al…
Hoe leuk is het om nu al een ticket te hebben voor dit festival… je kunt maar beter verzekerd zijn van een plekje… Tickets koop je hier online via de website van Gardenista.

Het webadres is https://gardenista.nl/

Havezate Den Alerdinck
Den Alerdinckweg 1
8055 PE Laag Zuthem – Zwolle
T. +31 38 303 0151
E. info(at)alerdinck.nl