+31 38 303 0151 info@alerdinck.nl

Reviews

Op Facebook worden regelmatig reviews geplaatst. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee. We beschouwen dat een compliment. Niet alleen voor ons zelf, maar ook voor onze leveranciers en ons Alerdinckteam. Daarnaast biedt het de bruidsparen, die op zoek zijn naar een geschikte locatie, een beeld wat zij van ons kunnen verwachten bij hun huwelijkspartij. Hieronder een greep uit de reacties van de afgelopen jaren.

Onze mooiste dag / prachtige herinneringen en nog steeds nagenietend van een geweldige locatie – trouwen op een eiland, eten in de boomgaard – feest in het koetshuis met veel sfeer zowel binnen als buiten

Jantine Dingerink - van Dasselaar - 17 september 2019

Op 28 september zijn we op deze prachtige locatie getrouwd. Het was een dag om nooit meer te vergeten. Alles was tot in de puntjes goed geregeld! De zon kwam op juiste moment tevoorschijn zodat we buiten konden trouwen. Lieve Cora, Liset en de rest van het team super bedankt!!

Rianne van de Klippe - Stehouwer - 28 oktober 2018

Op 18-08-2018 zijn wij hier getrouwd. Wat een fantastische locatie, we hadden nergens ander willen trouwen dan hier! De locatie is sfeervol, stijlvol en warm, daarbij heb je veel mogelijkheden op het landgoed. Je kunt de gehele bruiloft op deze geweldige plek doen dus hoeft nergens anders heen. Wij zijn buiten achter het huis aan het water getrouwd en hebben met onze gasten in de boomgaard gedineerd. Wij voelden ons koning en koningin voor een dag en onze gasten hebben genoten van de ambiance, het heerlijke eten en de goede zorgen van het topteam van Cora Sens. Cora zelf is een absolute vakvrouw en topper die onze trouwdag op locatie tot in de puntjes geregeld heeft. Ze heeft een uitstekend gevoel voor het creëren van sfeer en mooie plaatjes met een subliem gevoel voor gastvrijheid waarbij ze rekening houdt met de stijl en wensen van het bruidspaar. Wij zijn zorgeloos getrouwd op deze droomlocatie. Ik raad iedereen aan om ook te blijven overnachten op het landgoed, slapen in de koningskamer is super en met je dierbaren ‘s ochtends ontbijten maakt de huwelijksdag helemaal af. Kortom, echt een belevenis die ik van harte kan aanbevelen!

Ettina van Dulken - Walsma - 30 september 2018

Super mooie locatie waar je alles rondom je huwelijksdag kunt organiseren!

Peter Lammers - 30 juli 2018

Wat een super gave locatie als je wilt gaan trouwen. Het is een locatie die van alles biedt. Wij zijn aangekomen in een bootje, hebben voor het landgoed de ceremonie gehad, met de uitkijk op het water, gedineerd in de boomgaard met een geweldige Bertolli tafel en de dag feestelijk afgesloten in het koetshuis. Ook hebben wij ervoor gekozen om met de familie te overnachten en te ontbijten in het landgoed. Het personeel heeft goed voor ons gezorgd. We hebben mede door Havezate den Alerdinck een top bruiloft gehad!

Suzanne Aalberts - 18 juli 2018

We hebben een prachtige bruiloft gehad op Den Alerdinck, mooie omgeving, heerlijk eten en goede service! Overal waar je bent is het mooi, de toast met taart op het bordes, het feest in het koetshuis enz. Het diner (Bertollitafel) in de boomgaard was net alsof we in een film zaten. Het personeel pakt bijna alles op, dus we hoefden bijna niets zelf te doen. Bedankt Cora voor het ontzorgen. Het was een heerlijk relaxte dag gehad om nooit te vergeten!

Anoeshka Bakker - 15 juli 2018

Op 25 mei 2018 zijn wij getrouwd op Den Alerdinck. Wat was ‘t een fantastische dag. Alles was super geregeld door Cora. Wij hebben genoten!!
Top locatie. Aanrader voor iedereen met trouwplannen.

Laura Boerkamp - 15 juni 2018

Zaterdag 10 juni mochten wij trouwen op de prachtige locatie van den Alerdinck. Wij hebben werkelijk waar in een sprookje geleefd die dag. Prachtig weer, een mooie locatie, alles was tot in de puntjes geregeld. Bedankt hiervoor.
Lieve Cora en personeel jullie zijn toppers! Alle lof voor jullie!

Anne-Sophie van Zuthem - 17 juni 2017

Op 16 september hadden wij het voorrecht om op Havezate Den Alerdinck met elkaar te mogen trouwen. Zoals waarschijnlijk ieder bruidspaar hadden wij onze eigen ideeën over hoe de dag er uit zou moeten komen te zien, maar gelukkig stond Cora Sens in de diverse afspraken die we in de maanden voorafgaand aan onze grote dag met haar hadden gehad open voor al onze plannen en suggesties en had ze er met haar vakkundige team voor gezorgd dat alles in kannen en kruiken was en het landgoed er prachtig bij lag.
Het was heel bijzonder om in de morgen alvast onze dierbaren te kunnen verwelkomen in het Koningshuis en hen dezelfde ervaring te laten hebben als toen wijzelf het huis voor het eerst van binnen zagen. Iedereen was onder de indruk van het unieke karakter van het huis. Nadat de rest van onze daggasten was gearriveerd vond de huwelijksvoltrekking plaats op het grasveld bij de gracht achter het huis.
De mooie setting die daar in samenwerking met bloemist Fleurissant uit Heino was gecreëerd heeft absoluut bijgedragen aan de prachtige en bij tijden ontroerende ceremonie die we daar onder de kundige en bezielende leiding van buitengewoon ambtenaar Willeke Kruise hebben gehad.
Nadat we op het bordes hadden getoost op onze nieuwe status als man en vrouw en hadden genoten van de werkelijk prachtige en heerlijke bruidstaart die Jan Schuil voor ons had gemaakt zijn we met z’n allen naar de voorkant van het huis gegaan om daar op de brug gezellig te borrelen. Het leuke aan Den Alerdinck als trouwlocatie is dat het mogelijk is de hele dag op één locatie te blijven, maar om gedurende de dag wel de verschillende delen van het landgoed te gebruiken en zo iedere keer weer een ander perspectief op het landgoed te krijgen. Gelukkig werkte het weer de hele dag mee en konden we na de borrel met z’n allen in de boomgaard genieten van een heerlijk ‘sharing dinner’ dat werd afgesloten met een ijsbuffet dat ons nog steeds doet watertanden. Nadat ook onze feestgasten op het landgoed waren aangekomen werd het avondprogramma gestart met een spetterend feest in het Koetshuis waar onder de bezielende leiding van Lieverst Sound de dag dansend en swingend werd afgesloten.
Eén van de redenen waarom wij voor Den Alerdinck hebben gekozen als onze trouwlocatie is dat we onze familie en getuigen hier een overnachting in de prachtige kamers van het Koningshuis konden aanbieden; een beleving die onze trouwdag voor hen en voor ons nóg specialer heeft gemaakt.

Wij kijken terug op een ongelofelijk mooie en indrukwekkende trouwdag en danken Cora en haar team voor de uitstekende organisatie en dat de hele dag zo soepel is verlopen. Het feit dat alle gasten die we sindsdien hebben gesproken ons hebben gecomplimenteerd met de keuze voor onze trouwlocatie sterkt ons in wat wij al wisten vanaf onze eerste kennismaking met het landgoed:

Trouwen in stijl doe je op Havezate Den Alerdinck!

Sjoerd Jebbink - 5 oktober 2016

Wij hebben bij Den Alerdinck een fantastische trouwdag gehad. Gelukkig hadden wij prachtig weer zodat wij heel veel buiten konden doen (oa plechtigheid bij het water, BBQ in de boomgaard) maar ook binnen ziet alles er heel mooi uit!

Wij werden uitstekend verzorgd door Cora en haar team. Ook kleine ‘ongemakken’ zoals een coursage die niet bleef zitten en een knoop die losliet van een pak werden meteen verholpen. Een absolute aanrader voor iedereen die geen zorgen wil op de grote dag.

Arjen van der Neut - 21 september 2016

Op 2 september 2016 zijn we op deze prachtige locatie getrouwd. Wat hebben we het mooi gehad! Getrouwd aan het water, toost en taart op het terras, bbq in de boomgaard (waar de appeltjes aan de bomen hingen)… Onze grote wens was zoveel mogelijk buiten te kunnen doen en die is dus helemaal uitgekomen! Ons feest was in het sfeervolle Koetshuis en we hebben overnacht in het Koningshuis. Allemaal super! We hebben verschillende gesprekken gehad met Cora, de manager, om onze bruiloft voor te bereiden. Ze is een echte vakvrouw die voor kwaliteit gaat. We zijn zelfs op ‘weggeef-les’ bij haar geweest samen met de vader van de bruid haha. Cora, nogmaals dank voor alles. Ook alle medewerkers hartelijk bedankt. Jullie hebben onze dag echt perfect gemaakt!!!

Elles Kolle - van der Neut - 21 september 2016

Wow wat een topdag hebben wij gehad op Havezathe den Alerdinck! Afgelopen vrijdag 26 augustus 2016 zijn wij daar getrouwd. Top locatie met uitstekend personeel. We zijn flink in de watten gelegd. Mooi weer, lieve gasten en een perfecte locatie. We hebben onze huwelijksnacht daar doorgebracht en ook dat was tot in de puntjes geregeld! Een absolute aanrader!

Karen Esschendal - 2 september 2016

We hebben gisteren een fantastische bruiloft op Den Alerdinck gehad! Ontzettend fijn personeel, enorme behulpzaamheid en betrokkenheid! Veel mogelijkheden ook op deze prachtige locatie. Voor ons een dag om nooit te vergeten!

Rosanne Kruft-de Bruin - 13 augustus 2015

3 juli hebben wij de dag van ons leven gehad. Onze bruiloft, mooi weer, schitterende opstelling bij de ceremonie en het diner met prachtige bloemen/aankleding door “Fleurissant” en een geweldige taart van “Jan Schuil”. Dankzij “De Helden” was het feest een perfecte afsluiting van deze dag en de overnachting met ontbijt maakte het compleet. Wij en onze gasten hebben genoten! Bedankt Cora en staff

Jacqueline Van Steenwijk-Hahnraths - 12 juli 2015

Wat een onvergetelijke bruiloft inclusief overnachting hebben we gehad! Tot in alle detail goed geregeld met veel gastvrijheid voor alle gasten.

Jeannette Vermeulen - 11 juli 2014

Havezate Den Alerdinck
Den Alerdinckweg 1
8055 PE Laag Zuthem – Zwolle
T. +31 38 303 0151
E. info(at)alerdinck.nl