+31 38 303 0151 info@alerdinck.nl

Schaapskooi

De Schaapskooi ligt net achter het Jachthuis en is exact hetzelfde ingericht. Eveneens een ruim opgezette locatie, met veel licht in de grote lounge en een ruime vide. Voorzien van een grote eet/vergaderzaal en volledig uitgeruste keuken met alle comfort, biedt deze locatie alle faciliteiten voor (meerdaagse) vergaderingen en groepsbijeenkomsten. De privacy van een frisse, lichte kamer met een eigen douche en toilet wordt door de gasten zeer gewaardeerd. Met de diverse kleinere vergaderkamers een zeer geschikte vergader locatie voor maximaal 44 personen. Wilt u met een kleiner gezelschap vergaderen en/of overnachten? Kiest u dan voor de Bosuil (achter de Schaapskooi).

De 28 slaapkamers (47 bedden) van de Schaapskooi bevinden zich onder hetzelfde dak als de vergaderruimtes. De gehele Schaapskooi staat exclusief tot uw beschikking. U hoeft de deur dus niet uit.

Wilt u met uw gezelschap zelf koken? Dan staat een professioneel ingerichte keuken tot uw beschikking. Vooraf kunnen wij zorgen dat de koelkasten gevuld zijn, zodat u zelf niet hoeft te bevoorraden.

Uiteraard kunnen wij ook de volledige catering voor u verzorgen onder begeleiding van één van onze gastvrouwen.

Havezate Den Alerdinck
Den Alerdinckweg 1
8055 PE Laag Zuthem – Zwolle
T. +31 38 303 0151
E. info(at)alerdinck.nl