+31 38 303 0151 info@alerdinck.nl

Vier luxe vakantiehuizen

U bent van harte welkom in één van onze vier prachtige vakantiehuizen. De huizen zijn geschikt voor 2 tot 8 personen en bieden u maximaal comfort tijdens uw verblijf op het landgoed. De huizen liggen royaal gesitueerd binnen de slotgracht, nabij het Koningshuis. De openslaande terrasdeuren bieden een rijk uitzicht op de ruime landschapstuin met eeuwenoude bomen. Het huis is een heerlijk vertrekpunt voor alle aantrekkelijke activiteiten in de omgeving: van eindeloze wandelingen en fietstochten tot aantrekkelijke steden en musea. Er zijn ruimschoots buitenspelen aanwezig en de kinderen zullen zich prima vermaken op de splinternieuwe trampoline bij de bosrand. Aan het eind van de dag heft u met familie en vrienden tevreden het glas bij de vuurkorf. Ook uw huisdier is welkom.

Check hieronder de vier verschillende vakantiehuisjes genaamd Acacia, Mimosa, Bosrand en Boswachter. Of ga direct naar boeken door onderstaande knop te gebruiken.

Acacia

Binnen de slotgracht bevinden zich vier comfortabele woningen en Acacia is daar één van. Acacia is half vrijstaand, met volledige privacy en zeer stijlvolle inrichting. U vindt er alle moderne comfort en een houtkachel. U heeft een slaapkamer (tweepersoonsbed) op de begane grond en de andere slaapkamer (twee x eenpersoonsbed) is boven. Hier is ook de doorloop slaapkamer met een eenpersoonsbed. De openslaande tuindeuren in alle kamers en de terrassen met vuurschaal maken het buitenleven zeer aangenaam. U heeft prachtig zicht op het Koningshuis en kijkt uit over de royale landschapstuin. Maak een klein ommetje langs de historische boomgaard met heel oude appelrassen en vind ook de gerestaureerde muur met leifruit of strek de benen in het naastgelegen bos. Hier zijn de nachten donker en grote kans dat de uil u roept. Het landgoed licht in de driehoek Sallandse Heuvelrug, Vechtdal en de IJsselvallei. U kunt er volop wandelen en fietsen en er zijn genoeg culturele uitjes te maken, bijvoorbeeld naar de Hanzesteden in de buurt.

Gasten laten op verschillende plekken reviews achter hierbij de meest recente reviews van onze gasten.