+31 38 303 0151 info@alerdinck.nl

Arrangementen

Havezate Den Alerdinck biedt verschillende opties voor uw zakelijke vergaderingen en trainingen. Dit hebben wij voor u hieronder in beeld gebracht in verschillende arrangementen vanaf 4 uur. Daarnaast bieden wij 8 uurs -, 24 uurs – en 32 uurs arrangementen, met verschillende overnachtingmogelijkheden.

Zoekt u een exclusieve ruimte voor uw training? Dan is het kasteel een geschikte locatie. Het arrangement Vorstelijk Vergaderen laat u de mogelijkheden zien. Of bent u op zoek naar een ruimte voor een bedrijfspresentatie of een relatie bijeenkomst met 150 personen? Het Koetshuis biedt voldoende plaats.

Bestaat uw programma uit meerdere sessies in break-out ruimtes: in het Jachthuis zijn meerdere vergaderkamers beschikbaar.  Juist de combinatie van alle gebouwen biedt talrijke opties: het koetshuis, het kasteel en bijvoorbeeld het Jachthuis of de Schaapskooi en de Bosuil.  Zeer geschikt voor meerdaagse vergaderingen. Hieronder vindt u onze vergaderarrangementen. Wij beschikken over glasvezel en gratis Wifi. Beamer, scherm en flip-over zijn altijd inbegrepen.