+31 38 303 0151 info@alerdinck.nl

Groepsaccommodaties

Onze havezate beschikt over twee grote en één kleine groepsaccommodatie. Ze variëren in capaciteit van 15 tot 55 personen. Alle drie zijn ze ideaal voor vergaderingen, trainingen, scholen, symposia en familie en –groepsbijeenkomsten. De groepsverblijven bieden allemaal de privacy van een frisse, lichte eigen slaapkamer met douche en toilet. De groespaccommodaties zijn in 2023 weer beschikbaar. Hieronder vindt u de beschikbaarheid en prijzen voor 2023 en kunt u uw boeking plaatsen. Heeft u vragen? Bel ons gerust.

 

tijdelijk niet te boeken

Bosuil

7 – 15 personen

De Bosuil is ons knusse groepsverblijf met openslaande terrasdeuren en open haard. U heeft hier een prachtig wijds uitzicht over de landerijen. Tegen aangepast tarief kunt u met 7 personen wonen op de begane grond of gebruik maken van de eerste etage met groepen tot 15 personen. Het huis is voorzien van alle comfort, een open haard  en een prachtige woonkeuken. Onder de knop vindt u meer informatie en kunt u uw boeking plaatsen.

De Schaapskooi

15 – 40 personen

De Schaapskooi is een ruim opgezette locatie geschikt voor 40 personen, met veel licht in de grote lounge, een ruime vide, een grote eet- en vergaderzaal en uitgebreide keuken en nog vele andere extra’s. Het groepsverblijf biedt de luxe en privacy van een frisse, lichte eigen slaapkamer met douche en toilet. Onder de knop vindt u meer informatie en de beschikbaarheid en prijzen en kunt u uw boeking plaatsen.

Het Jachthuis

20 – 55 personen

Het Jachthuis is een ruim opgezette locatie geschikt voor 55 personen, met veel licht in de grote lounge, een ruime vide, een grote eet- en vergaderzaal en uitgebreide keuken en nog vele andere extra’s. Het groepsverblijf biedt de luxe en privacy van een frisse, lichte eigen slaapkamer met douche en toilet. Onder de knop vindt u meer informatie en de beschikbaarheid en prijzen en kunt u uw boeking plaatsen.

Havezate Den Alerdinck
4.5
Gebaseerd op 411 beoordelingen
powered by Google