+31 38 303 0151 info@alerdinck.nl

Groepsaccommodaties

De bosuil gaat per 1 februari 2024 weer open. De overige accommodaties zijn nog niet te boeken. Nieuws hierover volgt binnenkort. Onze havezate beschikt over twee grote en één kleine groepsaccommodatie. Ze variëren in capaciteit van 15 tot 55 personen. Alle drie zijn ze ideaal voor vergaderingen, trainingen, scholen, symposia en familie en –groepsbijeenkomsten. De groepsverblijven bieden allemaal de privacy van een frisse, lichte eigen slaapkamer met douche en toilet. De groespaccommodaties zijn naar verwachting in de loop van 2024 weer beschikbaar. 

 

Bosuil per 1 februari 2024 weer te boeken - Meer nieuws volgt

Bosuil 

7 – 15 personen

De Bosuil is ons knusse groepsverblijf met openslaande terrasdeuren en open haard. U heeft hier een prachtig wijds uitzicht over de landerijen. Tegen aangepast tarief kunt u met 7 personen wonen op de begane grond of gebruik maken van de eerste etage met groepen tot 15 personen. Het huis is voorzien van alle comfort, een open haard  en een prachtige woonkeuken.

De Schaapskooi

15 – 40 personen

De Schaapskooi is een ruim opgezette locatie geschikt voor 40 personen, met veel licht in de grote lounge, een ruime vide, een grote eet- en vergaderzaal en uitgebreide keuken en nog vele andere extra’s. Het groepsverblijf biedt de luxe en privacy van een frisse, lichte eigen slaapkamer met douche en toilet. 

Het Jachthuis

20 – 55 personen

Het Jachthuis is een ruim opgezette locatie geschikt voor 55 personen, met veel licht in de grote lounge, een ruime vide, een grote eet- en vergaderzaal en uitgebreide keuken en nog vele andere extra’s. Het groepsverblijf biedt de luxe en privacy van een frisse, lichte eigen slaapkamer met douche en toilet. 

Havezate Den Alerdinck
4.5
Gebaseerd op 440 beoordelingen
powered by Google
js_loader