+31 38 303 0151 info@alerdinck.nl

Vergaderen op maat

Bij ons kunt u luxe vergaderen, vergaderen met grote groepen of een mooie dag uit organiseren voor uw bedrijf. Het landgoed biedt een grote diversiteit aan locaties, daardoor kunnen we alles met u op maat maken. We helpen u graag met het plannen van een goed verzorgde eenvoudige vergadering of een feestelijke dag uit met het hele team. We verzorgen naar wens de catering, variërend van lunch tot Italiaans diner tot onze grote skottelbraai in de sfeervolle boomgaard. U vindt de verschillende mogelijkheden hieronder. Heeft u vragen? Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

vergaderen grote groepen

Vergaderen in de natuur

Wilt u een extra feestelijk cachet geven aan uw zakelijke bijeenkomst? Dan kunt u terecht in ons mooie Koetshuis of de Bel-Etage van ons stijlvolle Koningshuis. Bij mooi weer is de sfeervolle boomgaard voor u gereserveerd voor de voortzetting van uw gesprekken. Wij verzorgen ook graag uw Skottelbraai. Met onze sfeervolle stretchtent nabij bent u verzekerd van gezelligheid en beschutting bij alle weertypes. U kunt bij ons terecht voor arrangementen voor halve dagen, hele dagen, avonden en alle mogelijke combinaties.

Vrijblijvende informatie

  Arrangement/programma      *opstelling, beamer, flipovers is allemaal in overleg te regelen.


  Vergaderen met grote groepen

  Voor vergaderen met grote groepen kunt u bij ons terecht in De Schaapskooi en het Jachthuis. Beide zijn ruim opgezette aangename vergaderlocaties middenin een inspirerende groene omgeving. De locaties varíëren in capaciteit van 40 tot 55 personen en hebben veel licht in de grote lounge, een ruime vide, een grote eet- en vergaderzaal en uitgebreide keuken. U hebt de keuze uit arrangementen voor halve dagen, hele dagen, avonden en uiteraard alle mogelijke combinaties. Heeft u vragen? Bel ons gerust. 

  Bedrijfsuitjes

  Wilt u de werknemers verrassen met bijvoorbeeld een sportieve dag en/of een heerlijke Skottelbraai? Het landgoed biedt alle kansen voor een verbindende buitenervaring. Wij werken samen met organisaties voor buitensport en obstacle run. Zo is er altijd voor elk wat wils. Tijdens en na de feestelijkheden zijn de boomgaard en de stretchtent een sfeervolle setting voor uw bijeenkomst. In de loop van de middag knappert het vuur in de houtkorf en branden de lichtjes van de stretchtent en er is altijd het Koetshuis om elkaar binnen te treffen.

   

  Havezate Den Alerdinck
  4.4
  Gebaseerd op 305 recensies
  powered by Google
  4.5
  Rated 4.5 out of 5
  4.5 van 5 sterren (op basis van 2 reviews)
  Uitstekend50%
  Heel goed50%
  Gemiddeld0%
  Slecht0%
  Verschrikkelijk0%