+31 38 303 0151 info@alerdinck.nl
koetshuis theateropstelling

Vergaderen op maat

Bij ons kunt u luxe vergaderen, vergaderen met grote groepen of een feestelijke dag organiseren voor uw bedrijf. U bent ook zeer welkom met kleine groepen, iedere vergadering is maatwerk. We zijn gespecialiseerd in het scheppen van een fijne en creatieve sfeer, en er is alle ruimte zowel binnen als buiten. Omringd door prachtige natuur heeft u alles voorhanden voor vruchtbare brainstormsessies en er zijn volop wandelmogelijkheden voor ontspanning. Daarnaast kunnen verschillende activiteiten worden gehouden zoals schapen drijven en klootschieten.

We verzorgen naar wens de catering, variërend van een eenvoudige mooie lunch met streekprodukten tot een luxe diner in de sfeervolle boomgaard. We maken graag alles voor u op maat. Heeft u vragen? Mail ons gerust via het formulier hieronder, voor meer informatie. U krijgt zo spoedig mogelijk antwoord, liefst dezelfde werkdag.

Vergaderen in de natuur

Wilt u extra cachet geven aan uw zakelijke bijeenkomst? U bent van harte welkom in ons mooie Koetshuis of de bel-etage van ons stijlvolle Koningshuis voor overleg in een enorm inspirerende omgeving. Uw gesprek krijgt als vanzelf vleugels in één van onze gekleurde stijlvol gedecoreerde kamers. Bij mooi weer is de sfeervolle boomgaard voor u gereserveerd voor de voortzetting van uw gesprekken. Wij verzorgen ook graag uw kleine borrel, of als u iets groters wenst, onze heerlijke skottelbraai. Met onze sfeervolle stretchtent nabij bent u verzekerd van gezelligheid en beschutting bij alle weertypes. U kunt bij ons terecht voor arrangementen voor halve dagen, hele dagen, avonden en alle mogelijke combinaties. Overnachten behoort ook zeker tot de mogelijkheden. 

Bedrijfsuitjes

Wilt u de werknemers verrassen met bijvoorbeeld een sportieve dag en/of een heerlijke Skottelbraai? Het Koetshuis is de plek waar je met elkaar kan vergaderen, brainstormen, kortom lekker kan landen. Het landgoed biedt tevens alle kansen voor een verbindende buitenervaring. Wij werken samen met organisaties voor buitensporten, proeverijen en andere creatieve workshops. Tijdens en na de feestelijkheden zijn de boomgaard en de stretchtent een sfeervolle setting voor uw bijeenkomst. In de loop van de middag knappert het vuur in de houtkorf en branden de lichtjes van de stretchtent en er is altijd het Koetshuis om elkaar binnen te treffen.

 

Havezate Den Alerdinck
Wat een heerlijke plek om lekker te landen. We hebben een super 2-daagse gehad waar teambuilding door de exclusiviteit, de persoonlijke aandacht en de vrijheid super is gelukt.

GEMIDDELD CIJFER 9+

Head of Retail, Bol.com

kaasproeverij

Vrijblijvende informatie

  Arrangement      *opstelling, beamer, flipovers is allemaal in overleg te regelen.

  Vergaderen in de sfeer van weleer

  Heeft u een belangrijke vergadering of training? U bent van harte welkom bij ons in het Koningshuis. Alle ruimtes zijn stijlvol ingericht en zeer geschikt voor ontmoetingen met cachet. U vergadert in een smaakvolle huiselijke sfeer en hebt veel bewegingsvrijheid op de bel-etage. U hebt de keuze uit arrangementen voor halve dagen, hele dagen, avonden en uiteraard alle mogelijke combinaties. Voor koffie thee, lunch en voor een diner kan gezorgd worden. Ook is het selfserviceconcept mogelijk. Wilt u een mooi ommetje maken voor de inspiratie en onderlinge verbinding? U staat vanaf het Koningshuis binnen enkele stappen in het bos en ziet tussen de bomen door de slotgracht en de prachtige statige Havezate. Daarna vervolgt u uw meeting met extra inspiratie. In het filmpje hiernaast krijgt u een goede impressie van zowel het Koetshuis als de bel-etage. Heeft u belangstelling of vragen? Bel ons gerust of vul het formulier in.

  Havezate Den Alerdinck
  4.5
  Gebaseerd op 403 beoordelingen
  powered by Google