+31 38 303 0151 info@alerdinck.nl
vergaderen grote groepen

Vergaderen op maat

Bij ons kunt u luxe vergaderen, vergaderen met grote groepen of een feestelijke dag organiseren voor uw bedrijf. U bent ook zeer welkom met kleine groepen, dit is uiteraard extra waardevol in tijden van corona. We zijn gespecialiseerd in het scheppen van een fijne en creatieve sfeer, en er is alle ruimte om voldoende afstand te kunnen houden. Omringd door prachtige natuur heeft u alles voorhanden voor vruchtbare brainstormsessies en er zijn volop wandelmogelijkheden voor ontspanning.

We verzorgen naar wens de catering, variërend van een eenvoudige mooie lunch met streekprodukten tot een luxe diner in de sfeervolle boomgaard. We maken graag alles voor u op maat. Heeft u vragen? Mail ons gerust met het formulier hieronder, voor meer informatie. U krijgt zo spoedig mogelijk antwoord, liefst dezelfde werkdag.

Vergaderen in de natuur

Wilt u extra cachet geven aan uw zakelijke bijeenkomst? U bent van harte welkom in ons mooie Koetshuis of de bel-etage van ons stijlvolle Koningshuis voor overleg in een enorm inspirerende omgeving. Uw gesprek krijgt als vanzelf vleugels in één van onze gekleurde stijlvol gedecoreerde kamers. Bij mooi weer is de sfeervolle boomgaard voor u gereserveerd voor de voortzetting van uw gesprekken. Wij verzorgen ook graag uw kleine borrel, of als u iets groters wenst, onze heerlijke skottelbraai. Met onze sfeervolle stretchtent nabij bent u verzekerd van gezelligheid en beschutting bij alle weertypes. U kunt bij ons terecht voor arrangementen voor halve dagen, hele dagen, avonden en alle mogelijke combinaties. Overnachten behoort ook zeker tot de mogelijkheden. 

Vrijblijvende informatie

  Arrangement      *opstelling, beamer, flipovers is allemaal in overleg te regelen.


  Vergaderen met grote groepen

  Voor vergaderen met grote groepen kunt u bij ons terecht in De Schaapskooi en het Jachthuis. Beide zijn ruim opgezette aangename vergaderlocaties middenin een inspirerende groene omgeving. De locaties varíëren in capaciteit van 40 tot 55 personen en hebben veel licht in de grote lounge, een ruime vide, een grote eet- en vergaderzaal en uitgebreide keuken. U hebt de keuze uit arrangementen voor halve dagen, hele dagen, avonden en uiteraard alle mogelijke combinaties. Heeft u vragen? Bel ons gerust. 

  Bedrijfsuitjes

  Wilt u de werknemers verrassen met bijvoorbeeld een sportieve dag en/of een heerlijke Skottelbraai? Het landgoed biedt alle kansen voor een verbindende buitenervaring. Wij werken samen met organisaties voor buitensport en obstacle run. Zo is er altijd voor elk wat wils. Tijdens en na de feestelijkheden zijn de boomgaard en de stretchtent een sfeervolle setting voor uw bijeenkomst. In de loop van de middag knappert het vuur in de houtkorf en branden de lichtjes van de stretchtent en er is altijd het Koetshuis om elkaar binnen te treffen.

   

  Havezate Den Alerdinck
  4.4
  Gebaseerd op 305 recensies
  powered by Google